Good beauty products need not cost a fortune. This beauty bargain has been tried and tested, won’t break the bank and is just good. Plus, your savings can go to your One day I am going to buy a Kelly bag account.

(Scroll naar beneden voor de Nederlandse versie.)

I love a good eyeshadow stick/pencil: it is generally long-lasting and putting it on and blending it in takes less than a minute. And you can simply use your finger, so it’s quick and easy when you’re sleepily doing your morning rush routine. Plus, you know that there will still be (even) colour on your eyelids in the evening. My stash consists of more expensive brands as I find they tend to be better in this category compared to cheap(er) brands, so I was very pleasantly surprised by this waterproof Go Magic Eye Crayon from Kruidvat that recently expanded its vegan make-up range with new products.

The pencil costs 3.79 € but it is certainly not inferior to its much more expensive brothers. The vegan formula glides on smoothly, you have enough time to blend it into skin before it dries up and then it stays pretty for a whole day. (Kruidvat claims the formula stays on for 8 hours, I would say it stays on longer). At the end of the day, the formula has faded very slightly but hasn’t creased.

You can use this eye crayon as an eye shadow or as eyeliner.

Currently there are five colours. I was sent Copper Love, a soft, rosy metallic copper colour. (You can see it in action in this Reels.) The day I need to replace my Charlotte Tilbury khaki eyeshadow stick, I would go for Forest Moss, a metallic moss green.

Wearing Go Magic Eye Crayon in Copper Love and other budget-friendly make-up.

Goede beautyproducten hoeven echt geen aanslag op je bankrekening te zijn. Deze beauty bargain is budgetvriendelijk, gewoon goed en betekent meer geld op de ‘Ooit koop ik een Kelly van Hermès’-spaarrekening.

Ik ben fan van oogschaduwsticks: ze blijven doorsnee lang zitten en ze aanbrengen en vervagen duurt nog geen minuut. Met je vinger bovendien, dus snel en makkelijk wanneer je tijdens de ochtendrush slaperig voor de badkamerspiegel staat. En je weet dat er ‘s avonds nog altijd (egale) kleur op je oogleden zit. Mijn voorraadje bestaat uit duurdere merken omdat in mijn ervaring duurdere oogschaduwsticks beter zijn dan die van budgetmerken, dus ik was erg aangenaam verrast door deze waterproof Go Magic Eye Crayon van Kruidvat. (De keten breidde zijn vegan make-upgamma onlangs uit met nieuwe producten.)

Het potlood kost € 3,79, maar hoeft zeker niet onder te doen voor zijn veel duurdere broertjes. De vegan formule glijdt vlot over de huid, je hebt even tijd om haar uit te werken terwijl ze opdroogt, maar dan blijft ze bij mij een hele dag mooi zitten. (Kruidvat claimt dat de formule 8 uur mooi blijft, dat lijkt me te kloppen, ik zou zelfs zeggen dat ze langer goed blijft.) De formule is op het eind van de dag heel licht vervaagd, maar kruipt niet in de oogplooi.

Ook leuk is dat je het potlood zowel als oogschaduw kan gebruiken als als eyeliner.

Momenteel zijn er vijf kleuren, ik kreeg Copper Love toegestuurd, een zachte, rozige metallic koperkleur. (Die zie je in deze Reels in actie.) Wanneer mijn kakikleurige oogschaduwstick van Charlotte Tilbury aan vervanging toe is, zou ik voor Forest Moss gaan, een metallic mosgroen.

Posted by:Franciska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.