Nog op zoek naar een last-minute kerstgeschenk? Deze cadeautjes toveren meteen een glimlach op je gezicht en (hopelijk ook) op dat van de ontvanger.

(SCROLL DOWN FOR ENGLISH)

Geluk schuilt in kleine dingen: zelfgemaakte crumble op een regenachtige zondagmiddag, elke decemberochtend een hokje van de adventkalender openen, heel veel kaarsjes op koude winteravonden en één van deze pakjes onder de kerstboom.Christmas presents aw17

Bold & Bright Christmas Cracker (€ 36) van Jo Malone

Erg duur, ja, maar ook very British én er zitten leukere cadeautjes in dan in de doorsnee Christmas cracker. Deze 3 luxeminiaturen zijn ideaal om je (schoon)moeder te laten kennismaken met het Britse parfumhuis: een mini Blackberry & Bay Cologne, een mini English Pear & Freesia Body Crème en een Basil & Neroli Body & Hand Wash.

Proefpakket maskers (€ 10) van The Body Shop

Elke zondag is Sunday maskday in de badkamer van je Secret Santa? Dan maak je hem/haar ongetwijfeld blij met de inhoud van dit konijntje. Drie genereuze testporties van drie gezichtsmaskers zijn goed voor minstens drie maskerbeurten. De oortjes horen bij een streelzachte haarband die je haar uit je gezicht houdt wanneer je aan het multimasken slaat.

Crème de Corps Whipped Body (€ 36) van Kiehl’s

De grafische kunstenares Kate Moross mocht voor kerst klassiekers, nieuwkomers én de adventkalender van Kiehl’s in een vrolijk gekleurd jasje steken. Denk: heel veel kleur, kerstboomjes, sterren en candy cane. Deze luchtig geklopte bodycrème dringt snel in de huid en belooft haar 24 uur te hydrateren. Een aanrader voor die kunstzinnige vriend(in).

Super Mario Bros. Essence Absolue Oil (€ 56,30) van Shu Uemura

Een nostalgisch cadeautje voor wie van jeugdsentiment en oldskool computerspelletjes houdt. Shu Uemura ging voor de feestperiode een samenwerking aan met de Mariobroertjes. Niet alleen krijg je er met de limited edition van bestseller Essence Absolue Oil het gezelschap van Mario en Princess Peach bij, de olie met cameliaolie voedt ook je haar en beschermt tegen frizz en uv.

Limited Edition Sparkle (€ 3,59) van Labello

Stocking filler nodig? De klassieke lippenbalsem in een vrolijk glitterjasje past perfect in een kerstkous én in je handtas.

Shadow + Contour + Blush Palette (prijs niet meegedeeld) van Smashbox

Illustratrice Ana Strumpf versierde de kerstcollectie van Smashbox. Grappige en vrolijke pop art aan de buitenkant, héél veel make-up aan de binnenkant.

Posted by:Franciska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.