Goede beautyproducten hoeven echt geen aanslag op je bankrekening te zijn. Deze beauty bargain is budgetvriendelijk, gewoon goed en betekent meer geld op de ‘Ooit koop ik een Kelly van Hermès’-spaarrekening.

(SCROLL DOWN FOR ENGLISH)

Het budgetmerk essence maakt doorsnee goede make-upproducten, maar maakt wat mij betreft vooral indruk met zijn eyeliners. Die zijn indrukwekkend goed en overtreffen zelfs sommige van de duurdere concurrenten.

Deze Liquid Ink Eyeliner Waterproof heeft alles wat je van een goede zwarte eyeliner verwacht: hij is diepzwart gepigmenteerd, glijdt vlotjes over de huid, droogt snel en blijft een hele dag perfect zitten zonder vlekken. Ook op warme dagen.

Ben je een echte eyelinerdummy, dan werkt het borsteltje misschien net wat moeilijker dan een pennetje, maar met wat oefenen kan je er zelfs een fijn lijntje mee trekken. En dat alles aan € 2,59, daarvoor heb je nog geen latte macchiato in een hippe koffiebar.

essence liquid ink eyeliner waterproof

IN ENGLISH PLEASE!

Good beauty products need not cost a fortune. This beauty bargain has been tried and tested, won’t break the bank and is just good. Plus, your savings can go to your One day I am going to buy a Kelly bag account.

Budget brand essence makes decent make-up products but it really excels at eyeliner. Its eyeliners are extremely good and often even better than their more expensive competitors.

This Liquid Ink Eyeliner Waterproof has everything you expect from a good black eyeliner: it is very, very black, glides smoothly over skin, dries fast and stays put all day long without smudging. Even on hot days.

Eyeliner dummies might find an eyeliner pen a bit easier to work with than this brush but practice makes perfect. You can even draw fine lines with the small brush. And all that at 2,59€, that’s less than the price of a latte macchiato in a hip(ster) coffee bar.

Posted by:Franciska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.