Goede beautyproducten hoeven echt geen aanslag op je bankrekening te zijn. Deze beauty bargain is budgetvriendelijk, gewoon goed en betekent meer geld op de ‘Ooit koop ik een Kelly van Hermès’-spaarrekening.

(SCROLL DOWN FOR ENGLISH)

Lippotloden zijn niet de meest sexy make-upproducten, maar als je een parfumallergie hebt ontwikkeld, worden ze ineens een stuk aantrekkelijker. De formules zijn (doorsnee) parfumloos en als ze ook nog eens goed gepigmenteerd en crèmig zijn, kan je ze perfect an sich gebruiken en lipstick skippen (en wat geld en ruimte in je make-uplade besparen.)

Deze Creamy Colour Comfort Lip Liner van Kiko (€ 4,95) combineert een (vrij) lange houdbaarheid met een crèmige, hypoallergene formule die vlot over je lippen glijdt en een groot aanbod aan mooi gepigmenteerde kleuren, van nude over felroze en rood tot dieppaars. (Momenteel zijn er negentien tinten.) Het resultaat is mat, maar zonder levenloos te ogen, en gesofisticeerd.

IN ENGLISH PLEASE!

Good beauty products need not cost a fortune. This beauty bargain has been tried and tested, won’t break the bank and is just good. Plus, your savings can go to your One day I am going to buy a Kelly bag account.

Lip pencils might not be the sexiest make-up products around, if you have developed a fragrance allergy like I did, they become a lot more attractive. Their formulas usually are fragrance-free and if they are well pigmented and creamy, you can easily swap your lipstick for pencil (and save some money and some space in your make-up drawer).

Kiko’s Creamy Colour Comfort Lip Liner (4,95 €) combines a (pretty) long-lasting, hypoallergenic formula that glides smoothly over lips with a good colour range. (There are 19 colours to choose from, from nudes to a deep purple.) The result is matte but without looking dull and sophisticated.

Posted by:Franciska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.