Goede beautyproducten hoeven echt geen aanslag op je bankrekening te zijn. Deze beauty bargain is budgetvriendelijk, gewoon goed en betekent meer geld op de ‘Ooit koop ik een Kelly van Hermès’-spaarrekening.

(SCROLL DOWN FOR ENGLISH)

Bij dertig graden en meer vind je het niet erg om geregeld een hoge zonnefactor op je gezicht te smeren, maar je wil vooral niet bezig zijn met smeltende foundation bij te werken. Toch? Om de aandacht van een occasioneel puistje of een rood vlekje op je wang af te leiden, zijn er drie opties: wat concealer en poeder om te verdoezelen, een felroze, rode of koraaloranje mond of felgekleurde eyeliner.

Laat die twee laatste opties nu net een tikkeltje meer fun zijn dan met concealer en poeder knoeien en hopen dat die tegen de middag niet weggesmolten zijn.  Heb je enkel lipstick- en eyelinerformules nodig die de hele dag perfect blijven zitten. Zoals de Vivid Brights Colored Liquid Liner van NYX (€ 6,25) die in negen kleuren beschikbaar is, van poppy roze over oranje tot felblauw.

De kleurtjes in het flesje komen niet altijd overeen met die op de tube – zo is het groene Vivid Envy bijvoorbeeld een stuk minder fel in het flesje – maar ze blijven een hele dag mooi op hun plek eens ze zijn opgedroogd, wat ze snel doen. Ik testte Vivid Envy op een erg warme zomerdag waarop ik errands moest doen en dus veel buiten in de hitte was. ‘s Avonds zat de kleur nog perfect. Alleen jammer dat je ze niet zag vanachter mijn zonnebril…

IN ENGLISH PLEASE!

Good beauty products need not cost a fortune. This beauty bargain has been tried and tested, won’t break the bank and is just good. Plus, your savings can go to your One day I am going to buy a Kelly bag account.

Thirty degrees Celsius and more equals slapping on a high SPF and nothing else on your face. You can distract attention from a red spot on your cheek or an occasional zit in three ways: use concealer and powder to hide it and hope they don’t melt away by noon or – more fun! – put on some bright lipstick or go for a brightly coloured eyeliner (in case you are not wearing sun glasses all the time).

You just need a formula that stays put all day long. Like NYX’s Vivid Brights Colored Liquid Liner (6,25 €) that comes in nine colours, from pink over orange to bright blue.

The colour in the tube does not always correspond to the one on the packaging – the green Vivid Envy is a lot less bright in the bottle – but they do not budge once they have dried. (Which they do quickly.)

I tested Vivid Envy on a hot summer’s day when I had some errands to run in the heat. In the evening the colour was still there: no fading, no panda eyes, just perfect. Just a pity I wore sunglasses almost all day long.

 

Posted by:Franciska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.