Een duur(der) prijskaartje maakt een cosmeticaproduct niet per se beter, geloof me, maar dit palette is de investering meer dan waard.

(Scroll down for English.)

De kleurkeuzes van Chanel mogen misschien niet de spannendste of meest gewaagde zijn – het modehuis zal, dénk ik, nooit een palette met fluokleuren uitbrengen, of eentje met felroze, felblauw, gifgroen en oranje – maar je weet wel dat je, wanneer je één van zijn oogschaduwpalettes koopt, élke met zorg gekozen kleur erin gaat gebruiken. Wat me een vereiste lijkt wanneer je in een palette investeert, maar wat vaak blijkt tegen te vallen.

Het Les Beiges Palette Regard Belle Mine Naturelle in Warm (€ 58) is het schoolvoorbeeld van een goede kleurencombinatie die iedereen staat, die je elke dag kan/wil gebruiken en die zowel voor een frisse, nude oogopslag als een smokey eye kan dienen. (Er zijn drie andere kleurcombinaties die even draagbaar zijn trouwens.)

De vijf warme tinten met een matte of satijnen finish (roombeige, perzikbeige, koraalrood, perzikkleurig koraalrood en taupebruin) zijn geïnspireerd op de heldere stralen van de zon en beloven een frisse oogopslag. Hun formule belooft over de huid te glijden (zodat je ze goed kan blenden) en de hele dag te blijven zitten. Goed om weten: de bruine kleur kan je ook als wenkbrauwpoeder of, nat, als eyeliner gebruiken.

IN ENGLISH PLEASE!

A hefty price tag does not necessarily make a beauty product better – believe me – but this eyeshadow palette is worth the investment.

Chanel may not be the make-up brand that chooses the most exciting or most out there colours – it will never, I think, launch a palette with fluorescent hues or one with bright pink, bright blue, bright green and bright orange – but you can be pretty sure that you will use every single colour in whatever eye shadow palette you buy from the brand. Which often is not the case when it comes to palettes.

Its Les Beiges Palette Regard Belle Mine Naturelle in Warm (58€) is the perfect example of a good mix of matte and satiny colours that suit any one, that you want/like to use every single day and that can be used to create a fresh, nudish look or a more sultry smokey eye. (There are three other colour combinations to choose from by the way.)

These five hues (creamy beige, peachy beige, coral red, peachy coral red and taupe brown) are inspired by the bright rays of sunlight and promise fresh, warm eye make-up looks. Their formula promises to slide over skin smoothly so you can seamlessly blend it and to stay put all day long. Good to know: you can use the brown colour as a brow powder or as an eyeliner when you apply it with a wet eyeliner pencil.

Posted by:Franciska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.